Så här fyndar man!

Vi tog en liten second-hand-runda idag, vilket inte är ovanligt i den här familjen. Trodde inte att det skulle vara så mycket att fynda eftersom vi var lite sent ute. 
 
Fem par skor för 95:- till Alicia. De svarta såg oanvända ut, men sandalerna var lite smutsiga inuti (men ska slänga in dem i tvättmaskinen). Jag letade efter ett par gympaskor att ha utomhus och hittade flera! Alicia älskar skor, nu har hon några att välja på... :-)
 
Jag hade med mig Alicia och Alwin på shoppingen idag. Hittade en del till Alicia. Tyckte det var helt ok att hitta en vindfodrad fleecetröja från Kax (kappahl) för 20:-. Har haft en sån här innan i mindre storlek och var så nöjd med den. Blev glad när jag fyndade en i storlek 140. 
 
 
HIttade även en skaljacka med byxor till som verkade vara helt oanvänd. Inte en skråma på. Den kostade dock 150:-. Men jag hoppas de är bra, är från Lager 157. De var i storlek 140, en storlek för stort, men det räckte med ett litet uppvik (hon är ca 135 cm lång).
 
 
Kavat-skor är bra skor! Dessa sandaler köpte jag för 20:- till Alwin.
 
 
Tack vare att vi köper så mycket second hand (och sparar på miljön dessutom) kan Alicia få rosa jackor, skor, etc. Annars hade hon faktiskt fått ärva mycket mer från killarna. Hon har egentligen kläder efter Amadeus så hon hade klarat sig det närmaste året. Men det går vidare till Alfred och Alwin istället. 
 
Känner mig nöjd med dagen. :-) Shopping är kul!