Statusuppdatering

Vi har nu avklarat Alwins inskolning. Världens enklaste inskolning.
 
Denna gången hade jag fler synpunkter gällande inskolningstiderna. När Alfred skolades in upplevde jag att det inte alls räckte med en timma per dag första veckan. Känns som om vi knappt hade hunnit vara på förskolan innan det var dags att börja på heltid. Så jag önskade att jag och Alwin skulle vara på förskolan två timmar per dag tillsammans första veckan. Vecka två lämnade jag honom 8-14 ensam. Varje dag. Gick hur bra som helst. Han skrek ungefär i 15 sekunder när jag pussade honom "hej då". Han slutade redan före jag lämnade rummet. Vid ett tillfälle gick han och satte sig bredvid en fröken och började leka. De andra gångerna satte han sig och började äta frukost. Efter en vecka på förskolan äter han nu vanlig mat mer och mer. Han började till och med att börja äta självi helgen. Min stora kille. Gissar att jag behandlar honom som en bebis här hemma? :)
 
Han trivdes på förskolan från första stund. När vi varit där tillsammans har han gått omkring och lekt, utan att bry sig om vart jag befinner mig. Däremot skriker han som en gris när vi ska lämna förskolan. Är det normalt? Har vi det så tråkigt hemma? Han längtar nog till förskolan nu, han har varit instängd i huset hela veckan. Och han är inte ens sjuk.
 
Alfred och Alwin var sjuka i helgen. Nu är Amadeus och Alicia sjuka. Typiskt. Jag skulle ju börjat jobba i måndags, men det blev inget med det. Min föräldraledighet blev visst lite förlängd...
 
Min förskolepojke:
 Har han inte vuxit sen han började på förskolan?
Förskolepojkarna ska gärna kläs lika när de går till förskolan. Tycker det är gulligt.
Hemma igen efter förskolan. Då är Alwin mammas bebis igen, och myser i puffen med nappflaska.
Ha det bra alla! <3